Bejelentés


Muzslai Zsitva Ágnes honlapja Gondolatok: akinek Isten vesztét akarja, előbb eszét vesz


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Tapasztalataim a térdizületi kopás kezeléséről

Ötvenes éveimben nagyon fájni kezdett járáskor az ép lábam térde, fekvéskor meg az csipőizületem. Orvosi vêlemény kopás fájás volt. Erre kipróbáltam a Bioglükozamin nevů készitményt és három hét után a fájdalom csökkent, negyedik hét után megszünt. A két hónapos kúra sikere után, minden évben csináltam 1-2 hónapos izületvédő kúrát, különboző gyártók glükozamin, kondroitin készitményeivel és nem volt izületi fájdalmam. Egy röntgen vizsgálat felderitette, hogy most 64 évesen a bénult lábam térdénél jelentős izületi porckopás látható, bár nem a kopásnál éreztem fájdalmat hanem a másik oldalon. Igy a porckopás kezesésére Condrosulf-ot kaptam.
2016.augusztus 3-án kezdtem szedni a Condrosulfot, eleinte kellett mellette legalább napi egy Voltaren Dolo fájdalomcsillapitó is, de fokozatosan csökkent a fájdalom, igy a fájdalomcsillapító is alkalom szerůvé vált, most két hónap utân lényegében megszünt a fájdalom a térdizületnél. A három hónapos kúra október végén fejeződik be.
Az internetes leírások szerint évente kétszer három hónapos kúra kell ebből, egy -egy kúra után három hónap szünettel.
Árban viszonylag olcsó a Condrosulf a három havi adag 8000.-Ft, volt. Napi egyszerű tornával próbálom a gerincem hajlékonyságát , az izületeim mozékonyságát karbantartani.A lényeg, hogy ne erőkifejtéssel történjen.
2017.február.Vettem egy mini szobabiciklit, kis pedálozót, amin nem nehezitem a tekerést csak széken ülve simán pedálozok,rehabilitációra ajánlják mert mozgatja a lábat ,de nem erőltet.


Ilyen, a kép illusztráció

Tapasztaltok a Condrosulf után
A Condrosulf kezelés után a térdizületi kopás okozta fájdalom és karbantartás érdekében elkezdtem szedni kollagén ,hyalorunsav kúrát, Interherb, Chen patika lényeg 500 mg.kollagén, 50 mg. hyalurronsav.ÉS BEVÁLT!!!
Nem fáj a térdem.Mivel Condrosulfot nem tudtam iratni helyette vettem Jutavit Condroitin sulfát 800 mg.-t. kiegészitésként Jutavit 50 mg. Hyaluronsavat, met a Condrosulfban van az is. UGY NÉZ KI MŰKÖDIK.Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!