Bejelentés


Muzslai Zsitva Ágnes honlapja Gondolatok: akinek Isten vesztét akarja, előbb eszét vesz


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
BCuki állatságok Az állatok szeretete szinte gyeremekkorunkban belénk ivódott. Mindíg volt cica a háznál,később kutya, madár (zebrapintyek) majd egy ékszerteknős is lakótársunk lett. A fiamnak kicsi korában Fehérmellényes névvel saját alvó cicája volt. Néhány fotó a saját és szomszédban élő kedvencekről.Íme a féltékenység: Ime az alvó cicák: Lili cica megérkezett 2008.aug.20. Lili cica 2011.augusztus 22-én szülésbe elpusztult. Nagyon nehéz éjszakánk volt, ő vajúdott, egy cicája élve megszületett, majd a másik halott volt és csak a fejét tudta kinyomni, utána kimerülten feküdt csak. Kihúztam belőle a kölyköt és ömlött a vér belőle. Úgy látszik szétszakadt szülés közben- néhány óra múlva belső vérzésben elpusztult. Az élve született cicája is oda lett. Origo cica, ő mindenki cicája volt. A szomszédban Origó kávéház néven műküdő kávézó tulajdonosai pártfogolták mint kis kandúrcicát és meg is nőtt, majd magára maradt. Ekkor a Művelődési Ház és a környék cicabarátai adtak neki enni és így hosszú évekig éldegélt , mikor patkánymérgezés miatt lebetegedett befogadtuk őt és így otthona is lett, ahová rossz időben hazajöhetett, mert szeretett sétálni. Szivesen feküdt a parkoló autók között és ez okozhatta végzetét, mert 2010.08.19.-én reggel elgázolva találtuk. Dvájti kandúr cicám, mindig az ablakba ülve kéretszkedett be az utcai séta után. Sajnos 2011. február közepén jött haza utoljára. Azóta nem láttam valószínűleg baj érhette őt. Boni cicám 2012.május 10.-én született két fehér cicája, az egyiket elajándékoztuk, a másikat szerettük volna megtartani, de Bonika is és a kicsi cica is megbetegedett és elpusztult. Jancsikám cicája Retek, aki pici cicaként egy autó alá bújva talált az utcán és magához vette. Bundás kutya elment a boldogabb vadászmezőkre 2012.szeptember 23.-án. Szép élete volt nálam, 2003. márciusában találtam az utcán, egy dobozba volt kitéve rajta felirat:hathetes lány elvihető. Én magamhoz vettem, szabadon élt az udvaron és a szobába is alhatott. Szerető gondos gazdija voltam. Kiszökött az utcára és ott olyant evett "nasiként" ami megártott neki.

Ő Buksi, Tátról hozta Laci ,Orsikám párja - a kutyáját szegény Bundáskám halála után. Kiderült hogy igazi csavargó szökős kutya, kétszer is a gyepmester szedte össze.Ezért 4 méteres láncon van, de esténként elengedjük hadd szaladgáljonSajnos engem nem szeret Buksi pedig én etetem.Buksi csendben elment ,2015.06.30.tüdődaganata volt, de jól viselte baját még utoljára jót vacsorázott a leveshusiból és reggelre kimúlva feküdt az orgona alatt.


Cicáim 2012-ben kerültek hozzám kis kandúrként és most, hogy unokám lesz udvari cicák lettek, padláson alhatnak a kamrában esznek és bekalandozzák a környéket.

Nózi cicám 2017 áprilisban született és akkor került hozzám. Nózi ivartalanított kandúr.Csak engem fogad el gazdijának. A képen Nózi és Mesi unokám.Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!